El BSB guanya el Concurs Juvenil de Literatura BISA

Felicitats als alumnes que van guanyar el tercer Concurs Juvenil de Literatura BISA! L’acte va tenir lloc a l’American School of Barcelona el dijous, 9 de març, i hi van participar vuit estudiants del BSB de Key Stage 3 (Years 7-9) amb el tema de la lectura en anglès per plaer de fons.

L’equip format per Alex, Margarita, Jeannie i Daniela va guanyar el concurs i el trofeu, que ara llueix a la nostra prestatgeria de guardons a l’entrada de l’escola per segon any consecutiu.

Els estudiants del BSB Francesca, Julia, Kate i Izabella van quedar en tercera posició.

Realment va ser un matí d’èxits per als dos equips participants del BSB, els quals van haver de competir contra sis escoles de Barcelona representades per dotze equips.

El concurs consistia en 60 preguntes en diverses rondes sobre Ficció Infantil i Juvenil. Cadascun dels dotze equips tenia 20 segons per escriure les respostes en les seves pissarres.

Ms Kelly, directora d’Anglès i Idiomes, coordina aquesta activitat cada any per a aquells alumnes que comparteixen la passió pels llibres i la literatura. Promou la lectura i els anima a compartir les seves recomanacions. L’equip del Concurs de Literatura va estar practicant totes les setmanes (dilluns i dijous) a l’hora de dinar des de l’octubre passat sota la supervisió de dos alumnes del BSB: Guillem (un dels guanyadors de la passada edició) i Alex (capità de l’equip). Finalment, dels 14 alumnes assistents al Club, se’n van seleccionar 8 a principis de febrer.

Va ser una experiència fantàstica per als alumnes, els quals van poder gaudir d’un dia fora de l’escola i de l’oportunitat de conèixer una altra escola, The American School of Barcelona. Els alumnes van gaudir del repte de competir i de l’oportunitat de conèixer alumnes d’altres escoles amb la afició comuna per la lectura. També va ser una gran ocasió per coincidir amb els alumnes del campus del BSB Sitges que també va participar amb dos equips. Els alumnes van gaudir podent parlar de literatura.

Alex va comentar, “Em sento orgullós dels dos equips i va ser realment divertit preparar el concurs d’enguany”.

Ms Kelly també va explicar, “És un dels meus esdeveniments preferits del curs. És fantàstic veure com els alumnes de diferents cursos inicien una relació d’amistat basada en l’interès comú per la literatura. Encara que els encanti competir i guanyar, el més important és que desenvolupen l’hàbit de la lectura per a tota la vida. Alex i Guillem van coordinar l’activitat de meravella, gestionant els dos equips amb molta paciència i bon humor. Felicitats a tots; em feu sentir molt orgullosa. Ja estem pensant en el concurs de l’any vinent, que tindrà lloc al BSB. Ja hem començat a planificar-lo!”