Fantàstica Setmana de la Ciència al BSB Sitges!

La setmana passada el departament d’Early Years i Primària del BSB Sitges va celebrar la “Setmana de la Ciència”, una fantàstica exhibició d’activitats i experiments científics que va concloure el divendres amb la Fira de Ciències de Primària, la primera en la història de l’escola.

La Setmana de la Ciència del BSB és el nostre equivalent local de la “British Science Week”, que té lloc cada any al març. BSW és una celebració de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques, amb l’objectiu d’inspirar els nostres futurs joves científics i estimular la seva curiositat sobre el món.

Al BSB Sitges tots els actes que es van organitzar tenien com a objectiu “promoure i celebrar l’aprenentatge científic i la innovació en Early Years i Primària. I, per descomptat, divertir-se amb la ciència!”, va comentar Mrs Monaghan, subdirectora de Primària.

Totes les classes van dedicar la setmana a dissenyar i dur a terme investigacions científiques. Tota la seva feina i esforç va culminar en una concorreguda Fira de Ciències, on cada classe va poder presentar als seus pares i familiars els resultats dels seus experiments.

Els alumnes van gaudir amb l’oportunitat de ser científics durant una setmana i d’adquirir experiència tot posant en pràctica el que havien après a classe:

“Una setmana increïble!” (River)

“Em va encantar, perquè vaig aprendre moltes coses noves!” (Ainhoa)

“Va ser molt emocionant i divertida! Vam crear plàstic a partir de llet i vinagre. Vam abocar el plàstic líquid en motlles i al dia següent s’hi havia solidificat i vam poder quedar-nos amb la forma que havíem creat nosaltres mateixos. “(Katja)

Miss Satchel, professora de Year 5, també va dir: “Va ser genial dedicar tota una setmana a la ciència. Als nens els va donar l’oportunitat de conèixer el mètode científic i d’experimentar. Al llarg de la setmana, van ampliar el vocabulari científic i van començar a aplicar-lo amb precisió. També vam augmentar de forma notable la seva comprensió dels mètodes i estadístiques, i com aplicar-los. Va ser una setmana fantàstica!”

Bona feina, BSB Sitges!