Alumnes del BSB Ofereixen Recital de Música GCSE/A Level

Felicitats als nostres joves músics pel recital de música GCSE/A Level amb què ens van delectar la setmana passada! Unes veus precioses, unes actuacions brillants i un repertori extraordinari!

Per novè any consecutiu el departament de Música del BSB Castelldefels va organitzar aquest recital per tal de celebrar els avenços dels alumnes a les classes de GCSE/A Level. Actuar davant d’un públic és una part essencial del currículum de Música, per tant, com més oportunitats proporcionem als nostres alumnes, més contribuïm al desenvolupament d’habilitats tan importants com la confiança en si mateixos, la consciència de la seva pròpia persona, la disciplina personal i el control.

Els alumnes han estat treballant les tècniques d’interpretació musical durant tot el curs i aquesta era una oportunitat per compartir el progrés amb els pares, així com un esperó per cobrir tot el contingut del curs a temps. Tot i que la majoria dels alumnes estaven una mica nerviosos abans de l’esdeveniment, tots es mostraven molt satisfets en finalitzar.

Mr Hebden, Director d’Arts, va comentar, “Estic molt orgullós dels alumnes que hi van participar. Les interpretacions van ser excel·lents. Vam poder gaudir d’un ampli ventall de nivells de coneixement i d’estils musicals. Vam registrar les peces de Year 11 i 13 per revisar-les durant les properes setmanes com a part dels exàmens finals”.

Vegeu el Programa del Recital de Música GCSE / A Level 2017.