BSB: Membre Acreditat COBIS

Ens complau anunciar que The British School of Barcelona és oficialment Membre Acreditat COBIS (COBIS Accredited Member).

El Council of British International Schools (COBIS) és una associació d’escoles britàniques de qualitat a nivell global fundada fa més de 30 anys, que representa i garanteix la qualitat de més de 265 escoles britàniques internacionals a més de 75 països arreu del món. Formar part de la xarxa d’escoles COBIS significa que el BSB opera sota unes directrius específiques d’ètica i bon govern, que es reflecteixen en els elevats estàndards i valors d’un sistema educatiu britànic de primera classe.

Aquest segell de qualitat contribuirà al nostre compromís per l’excel·lència acadèmica, ja que ens proporcionarà recursos educatius, productes i serveis en benefici de tota la comunitat educativa, la qual cosa es tradueix, a la pràctica, en:

  • Reconeixement formal de les inspeccions de l’escola dutes a terme per organismes autoritzats pel Departament d’Educació del Regne Unit per a les Escoles Britàniques a l’Exterior (BSO).
  • Garantia de qualitat de les escoles membres
  • Representació davant del Govern Britànic, els organismes educatius i el sector empresarial
  • Oportunitats de networking professional mitjançant un fòrum de discussió amb conferències, seminaris i desenvolupament professional continuat
  • Control de transparència i regulacions per garantir la seguretat dels alumnes i les millors pràctiques en la selecció i contractació de personal
  • Oportunitats perquè els estudiants puguin participar en una gran varietat de tornejos, premis i activitats amb la xarxa d’escoles COBIS
  • Estructura de suport a través de contactes, assessoria, informació i màrqueting

Segons declaracions de Mr Bell, Director Executiu del BSB, “Formem part d’un grup molt reduït d’escoles que han aconseguit aquesta acreditació en base a una normativa molt estricta sobre estàndards i seguretat. Això vol dir que disposem de tots els segells de qualitat que podem tenir: British Schools Overseas (BSO), Headmasters’ and Headmistresses’ Conference (HMC), Council of British International Schools (COBIS), National Association of British Schools in Spain (NABBS), Asociación de Colegios Privados Independientes – Círculo de Calidad Educativa (CICAE) i pròximament Council of International Schools (CIS).”

 

Per a més informació, podeu visitar la nostra pàgina d’acreditacions.