Primer Dia de l’Esport de Secundària dels Campus BSB Castelldefels i Sitges

“El dimarts, 28 de març, els campus del BSB de Castelldefels i Sitges van participar per primera vegada de forma conjunta en el Dia de l’Esport de Secundària. Una altra de les novetats d’enguany va ser que el vam convertir en un esdeveniment cent per cent atlètic.

Els alumnes van competir en curses de 100/200/400/800m a més d’en salt d’alçada, salt de longitud, llançaments de pes, de disc i de javelina. Totes les activitats estaven obertes a tots els alumnes, i cadascun d’ells podia competir en dos esdeveniments de pista, fer un salt i un llançament al llarg del dia. Per afegir encara més emoció, cada alumne representava el color de la seva “House” i obtenia punts pels seus resultats.

Amb més de 600 alumnes i el fet d’haver de tornar a Castelldefels i a Sitges, el temps era bastant limitat. Per aquest motiu no es van poder fer totes les finals durant el dia. No obstant això, tenim previst de celebrar un altre dia el proper trimestre on esperem poder dur a terme les finals de les curses de 800m pendents.

Es pot dir que aquesta va ser l’única dificultat del dia, ja que tots els esdeveniments van discórrer de forma segura i adequada gràcies a la supervisió dels professors, i tots els alumnes van competir al màxim nivell per a les seves “Houses”, tot establint nous rècords de l’escola. En farem públics els resultats quan haguem completat totes les finals.

Moltes gràcies pel vostre suport de part de tot l’equip del departament d’Esports i Educació Física. ”

Jonny Cross
Director d’Esports i Educació Física
The British School of Barcelona