Estudiants de GCSE Creen Representacions Teatrals Brillants

Com a part de l’assignatura de Teatre GCSE, el 20 de març els estudiants de Teatre de Year 11 van presentar els seus treballs davant d’un públic (pares, personal i companys) al teatre de l’escola.

En grups de 4 van haver de crear una obra de teatre basada en la temàtica plantejada per l’organisme examinador, ‘Looking Back / Looking Forward’. Després d’un període de 6 setmanes d’investigació, redacció, preparació i assajos dels seus propis projectes amb l’ajuda del departament de Teatre, els alumnes van produir unes representacions brillants de ‘A View from the Bridge’, ‘A Lamb to the Slaughter’ i ‘ Blood Brothers ‘.

Ms Plummer, la professora de Teatre, va explicar “Es tracta d’un component essencial del curs de GCSE, que els permet validar el 40% del requisit de la part pràctica. Els estudiants van gaudir de l’experiència i em sento molt orgullosa de la feina resultant. Són un grup amb molt de talent i una extraordinària capacitat per treballar en equip. Aquest curs els ajuda a consolidar destreses com ara la confiança i d’aquí aquestes actuacions tan brillants. Han demostrat ser capaços de treballar de forma independent i de ser molt creatius. Bona feina!”

Ms Plummer va afegir: “El Teatre al BSB no para de créixer. El curs de GCSE ja està en el seu tercer any, comptem amb el A Level de Teatre de Year 12 i a partir del pròxim curs, s’ampliarà a Year 13 també.”