Expedició d’Aventura del Year 12 Silver International Award

Del dijous 30 de març al dissabte 1 d’abril els alumnes del Silver International Award van participar en una expedició de pràctica de 3 dies amb Mr Oldfield, Mr Woodward i Mr Taylor.

Adrià, Carlota, Eric, Marta, Enrique, Jesús, Marcel i Hannah van haver de completar diverses activitats com a preparació per a la propera expedició d’avaluació del Silver International Award, les quals els havien de permetre desenvolupar diferents destreses que necessitaran aleshores. Així, durant els tres dies van haver de demostrar que podien ser autosuficients a l’hora de dur a terme les activitats plantejades, com, per exemple, geolocalitzar 12 objectes petits amagats en diferents ubicacions d’un circuit marcat en un mapa, acampar durant els tres dies, preparar i cuinar el seu propi menjar amb fogonets d’acampada, recórrer 20 km a peu per posar a prova la seva capacitat d’orientació i visitar diversos punts d’interès a la zona de La Llacuna (Anoia).

Segons va comentar Mr Oldfield, “Els alumnes van gaudir de l’experiència i ja estan desitjant participar altre cop en l’expedició d’avaluació”. Així que … Bona feina i molta sort al juny!

 

Enllaços Relacionats:

El «Duke of Edinburgh’s International Award» a BSB