Viatge de Fi de Curs de Year 6 Memorable

A finals d’abril, un grup de 76 alumnes del BSB Castelldefels i del BSB Sitges van sortir de viatge cap al Regne Unit. És una activitat que fa les funcions de premi i transició a parts iguals i que està pensat perquè els alumnes gaudeixin i es diverteixin alhora que cobreix àrees del currículum relacionades amb el desenvolupament personal i social. Així, els nens havien de participar en activitats d’equip que els animaven a treballar i relacionar-se amb altres fora del seu entorn d’amistats habitual, la qual cosa permetia desenvolupar la independència i la responsabilitat.

El programa previst al Centre d’Aventures PGL de Londres incloïa activitats a l’aire lliure en què els nens podien participar encara que no tinguessin cap experiència anterior, com per exemple, la “Jacob Ladder and Abseiling”, que consistia en escalar una paret de fins a 30 metres d’altura. També van participar en un altre tipus de reptes d’equip, com jocs d’estratègia del tipus emboscada.

El viatge incloïa dues excursions. Un dia van visitar els Estudis de Harry Potter de la Warner Bros, on ho van descobrir tot sobre els rodatges de les famoses pel·lícules: atrezzo, escenaris, maquillatge, vestuari… El segon dia van anar al Museu Britànic, on van poder observar les obres de Mesopotàmia, que formen part del tema de classe. També van tenir l’oportunitat de veure el premiat musical The Lion King al West End.

En el viatge els van acompanyar tots els professors de Year 6 juntament amb altres professors: Mr Taylor, Miss Bell, Miss Wood, Mr Serra, Ms Outram i Miss Usher. Tots van coincidir que havia estat un viatge memorable:

“Ha estat la millor experiència de la meva vida. L’oportunitat d’estar amb els meus amics i de fer tantes activitats emocionants ha estat molt millor del que m’imaginava!”, Nicola, alumna de Year 6 Lime.

“Al principi les activitats em donaven una mica de por, perquè mai no havia estat tan alt i perquè mai no havia tingut tant de fred pel circuit de terra abans d’escalar. Però ara, quan miro enrere, no puc deixar de somriure quan hi penso. I tant que recomanaria aquest viatge als alumnes de Year 6 del proper curs!”, Adriana, alumna de Year 6 Coral.

“Va ser fantàstic veure com els nens feien nous amics d’altres classes. Es van bolcar en les activitats del Centre i en les excursions, i definitivament s’ho van passar molt bé “, Miss Wood, professora de Year 6 Coral.

“Els dies previs al viatge els nens estaven molt entusiasmats i em complau poder dir que tot, des dels vols fins a l’allotjament i les activitats, van complir les seves expectatives. Tot i que ja tenien ganes de tornar i de veure els seus pares, molts també van dir que els hagués agradat quedar-s’hi més dies. I els professors en part pensaven igual!, Mr Taylor, professor de Year 6 Lime. Va afegir, “Vull donar les gràcies a tots els pares que tan amablement ens han fet arribar comentaris positius sobre el viatge.”