El Premiat Escriptor Rob Lloyd Jones Visita el BSB

Com a part del “Dia de Transició” de Year 6 i 7 que va tenir lloc el 12 de maig al BSB Castelldefels amb l’objectiu que els alumnes de tots dos cursos i de tots dos campus es coneguessin i compartissin una jornada entretinguda d’una forma diferent, Ms Kelly (Directora d’Anglés i Idiomes de Secundària) y Mrs Walker (Coordinadora d’Anglés d’EYFS i Primària) van organitzar la visita del premiat escriptor de contes infantils, Rob Lloyd Jones.

Tot va començar com un projecte del departament d’Anglès per inspirar als nostres joves lectors i escriptors que va acabar convertint-se en un dia sencer de transició per als alumnes de Year 6 de cara al seu pas a Year 7 el proper curs. Per als alumnes de tots dos campus aquest dia va suposar una oportunitat de conèixer-se millor tot gaudint plegats de diferents activitats, des de Matemàtiques a Educació Física, passant per Teatre, Música i Escriptura Creativa. A la tarda els alumnes de Sitges també van tenir sessions de prova amb les professores de francès i alemany, Mrs Ball i Ms Amado, respectivament.

Mr Lloyd Jones va oferir una xerrada veritablement inspiradora sobre l’ofici d’escriptor en el teatre, seguida de diversos tallers d’escriptura creativa, intercalats amb una escena de teatre de “Macbeth”, tècniques de voleibol, jocs de matemàtiques i música. Els alumnes van demostrar gran interès en la conferència de l’escriptor i van aprofitar per comprar alguns exemplars signats dels seus famosos llibres, que l’autor va dedicar-los personalment. Els alumnes estaven encantats:

“Va ser molt divertit. Ens va encantar poder preguntar a l’escriptor d’on procedia la seva inspiració.”

“Em van encantar les històries sobre Egiptologia que el van portar a crear la sèrie de Jake Atlas.”

“Estic desitjant veure la pel·lícula de “Wild Boy” que s’estrenarà l’any vinent.”

“A part de la xerrada de l’escriptor, que va ser molt divertida, no sabria dir quina de les activitats em va agradar més… em vaig divertir molt amb totes! Estic desitjant anar a Secundària. Els professors són genials!

Ms Kelly va comentar, “Va ser fantàstic poder conèixer a un escriptor famós i aclamat, i que connectés tan bé amb els alumnes. La idea era donar-los l’oportunitat de conèixer a un autor en persona i aprendre sobre el procés d’escriptura i de publicació i com funcionen les narratives. I vam decidir convertir aquesta ocasió en tot un dia d’activitats. M’agradaria donar les gràcies a tots els professors que s’hi van implicar organitzant diferents sessions i per oferir als nens un divendres de diversió que sens dubte els motivarà a passar a Secundària amb moltes ganes al setembre. Els alumnes van acabar encantats i molts d’ells ja van començar a llegir els seus llibres dedicats a la tarda.”

Mrs Walker hi va afegir, “Els alumnes esperaven amb moltes ganes aquest dia. I certament no els va defraudar. Rob Lloyd Jones va ser una font d’entreteniment i d’inspiració; i està clar que sap com connectar amb els nens. Les activitats que van preparar els professors de Secundària també van ser molt divertides i ara els alumnes, alguns dels quals estaven una mica nerviosos sobre el proper curs a Secundària, ja tenen ganes de fer-hi el pas. També va ser bonic reunir de nou als alumnes dels dos campus, després del seu viatge conjunt a Londres fa poques setmanes. Gràcies a tots els que hi van participar. Va ser un gran dia. ”

A més de les professores organitzadores d’aquest increïble dia, Ms Kelly i Mrs Walker, els professors de Secundària participants en les activitats van ser: Mr Petrie, Ms Manley, Ms Outram, Ms Papastylianou, Mr McDonagh, Ms Hunter, Mrs Ball i Ms Amado. Gràcies a tots!