Matí de Platja a Nursery!

El 8 de maig totes les classes de Nursery del BSB Castelldefels van gaudir d’un agradable matí de primavera a la platja de Castelldefels. L’excursió va consistir en un passeig a peu des de l’escola fins a la platja on els nens es van divertir construint castells de sorra amb els seus cubs i pales, i xipollejant dins de l’aigua en grups reduïts. També van aprofitar per jugar amb els gronxadors i els jocs de la platja, i després van fer un pícnic amb els seus professors, Tracey, Emma, Steve i Nuala.

És una activitat habitual en el calendari del tercer trimestre de curs, ja que permet cobrir alguns dels requisits del currículum d’Early Years relacionats amb la Comprensió del món, l’Autoconfiança, el Coneixement d’un mateix, el Desenvolupament Físic, la Comunicació i el Llenguatge. Per als nens va ser una gran oportunitat per aprendre vocabulari nou relacionat amb la platja, descobrir l’entorn natural local, desenvolupar la seva autoconfiança i ser conscients de la importància de la pròpia seguretat a l’hora de creuar el carrer, dins de l’aigua i amb el sol .

Mr Steve Rochester va comentar, “Estàvem desitjant poder aprofitar aquesta oportunitat per explorar el medi ambient natural i exposar els nens a experiències noves, fora del seu entorn habitual a l’escola. Tenim la sort de disposar d’un recurs natural tan valuós just aquí al costat i sortir a visitar-lo simplement redunda en benefici dels nostres nens, per millorar la confiança en situacions noves i la comprensió del món natural. Els nens realment s’ho van passar genial.”