‘Magic of the Musicals’ Arriva a l’Escenari del BSB

El 15 de maig, el Teatre del BSB Castelldefels va igualar els escenaris del West End amb un musical espectacular, tribut a algunes de les millors i més belles cançons de la història.

L’espectacle “Magic of the Musicals” va ser la culminació de mesos de dur treball d’aquesta Society, que va dedicar totes les sessions de Society del segon trimestre de curs i l’hora de dinar de tres setmanes més després de setmana santa a preparar aquesta funció.

La Society consistia a aprendre cançons i balls de determinats musicals i donar als alumnes l’oportunitat de presentar en públic tota la feina feta, una part essencial del currículum formal de música i que encaixava perfectament en el Programa d’Enriquiment Educatiu: “Una estupenda manera d’estimular la confiança dels alumnes per actuar de forma individual (solos) i en grups, així com per treballar conjuntament amb companys d’altres cursos i edats”, va explicar Mr Hebden, Director d’Arts.

El resultat va ser una espectacular producció i posada en escena en la qual els alumnes van presentar una selecció de quatre musicals: Pitch Perfect, Annie, Grease i High School Musical.

Mr Hebden va comentar, “Els estudiants s’ho van passar genial. Havien treballat molt dur i s’havien esforçat moltíssim per obtenir aquest resultat i va valdre la pena. Van brillar dins i fora de l’escenari. Cantar i ballar al mateix temps és molt difícil i requereix un gran control de la respiració. L’espectacle final va ser fantàstic. Tenim alumnes amb un gran talent en el BSB. ”

Ms Hunter, professora de Música, va afegir “Per als alumnes va ser una gran oportunitat de demostrar el seu talent i d’actuar davant dels seus familiars i companys. Em plau veure’ls guanyar confiança i presència escènica ”

Per arrodonir una vetllada increïble, Miss Hunter i Mr Hebden van sorprendre els assistents, pares, alumnes i professors, amb una brillant actuació de “Supercalifragilisticexpialidocious”. Un veritable èxit!

Les nostres felicitacions als excel·lents intèrprets que van fer possible aquest esdeveniment:

  • Year 7: Diego, Laura, Elsa, Emma, Lucie, Daisy, Zoë, Paulina, Gaia
  • Year 8: Lara, Ana, Coraly
  • Year 9: Karlotha, Sofia, Adriana, Victoria, Alia, Ginnie, Anna, Lia, Esther, Almudena, Paola
  • Year 10: Aleksia, Ana H, Anna M, Ariadna, Cayetana
  • Year 12: Flavia

Pots descarregar el programa de ‘Magic of the Musicals’ aquí.