El Director de Secundària Presideix una Ponència en Prestigiós Festival d’Història

El passat mes de juliol, Mr Petrie, director de Secundària del BSB Castelldefels, va tenir l’honor de presidir una ponència en el prestigiós Chalke Valley History Festival, el festival d’Història més important del Regne Unit, que se celebra als afores de Salisbury.

L’esdeveniment, organitzat per James Holland, escriptor expert en el període de la Segona Guerra Mundial, reuneix durant una setmana els millors historiadors del món en una sèrie de ponències, conferències, debats i tallers sobre qualsevol període històric. Alhora, tenen lloc un conjunt de recreacions d’època que permeten al públic viure en primera persona des de la vida en una trinxera de la Primera Guerra Mundial a un combat armat amb un cavaller del segle XIV.

Mr Petrie ja havia participat al Festival com a jutge en el Concurs d’Escriptura Històrica, juntament amb Joanna Lumley i els escriptors Sebastian Faulks i Conn Iggulden, i aquest any li van demanar de presidir un debat sobre el 50è aniversari de l’àlbum musical “Sgt Pepper” dels Beatles i del moviment “1967 Summer of Love”. Entre els ponents es trobaven Giles Martin, fill de George Martin, productor dels Beatles, així com dos aclamats escriptors i periodistes amb sorprenents coneixements del moment en qüestió.

Amb més de 200 assistents gaudint del festival, Mr Petrie espera tornar novament en el futur amb l’esperança de veure arribar el dia en què un estudiant d’Història del BSB sigui un dels conferenciants convidats a compartir els seus coneixements amb el públic.

 

Més informació sobre el Festival aquí