Exjugador de Bàsquet Iñaki Zubizarreta parla sobre Assetjament Escolar a Year 12

bsb-exbasketball-player-iñaki-zubizarreta-antibullying-talk
Iñaki Zubizarreta Tellería, antic jugador de bàsquet professional, ha vingut a visitar-nos aquesta setmana per parlar sobre assetjament escolar als nostres alumnes de Year 12. Actualment Iñaki col·labora amb una associació espanyola anomenada “No a l’Assetjament Escolar”, ja que ell mateix va ser víctima d’assetjament en els seus anys d’escola.

Amb una fructífera trajectòria esportiva de quinze anys a l’esquena, en la qual, al costat del seu equip, va guanyar la Copa del Rei en la temporada 1997-98, la seva extraordinària alçada, un dels actius principals en aquest esport, no li va ajudar gens quan era petit.

Iñaki va compartir amb els alumnes l’experiència que va haver de viure en aquella època i va explicar com va ser capaç de gestionar i de superar aquesta situació. La seva xerrada va cobrir molts aspectes emocionals, que van encoratjar als nostres alumnes a reflexionar sobre la seva responsabilitat i el seu paper a l’escola en tant que són els estudiants de més edat, i els va animar a començar a pensar en la seva vida un cop acabats els estudis.

Mr Richardson, Director de Pre-University, va explicar per què aquest tipus de xerrades són tan importants per als nostres alumnes: “Són joves amb unes habilitats i coneixements que els situen en posicions d’influència, per la qual cosa han de ser conscients del que succeeix a les persones del seu voltant i ser capaços de gestionar-ho i d’actuar de manera solidària.”

El BSB està compromès amb la lluita contra l’assetjament escolar de qualsevol tipus dins i fora de l’escola i ha fet una donació a aquesta associació.

Per conèixer millor l’associació i el seu projecte contra l’assetjament escolar, visita: www.noalacoso.org