Timofey i Valeriy, Vencedors dels Campionats de Rem de Catalunya i Espanya

Al BSB gaudim celebrant els èxits dels nostres alumnes. Ens encanta quan obtenen resultats acadèmics extraordinaris, quan guanyen tornejos esportius representant a l’escola, i quan queden primers en els nombrosos concursos en què participen: matemàtiques, literatura, ciència, física… la llista és interminable.

Però de la mateixa manera també ens sentim orgullosos dels seus èxits fora de l’escola. Aquest és el cas de dos alumnes de Year 8, Timofey i Valeriy, que la temporada passada van guanyar les següents regates:

  • Campionat de Rem Olímpic de Catalunya
  • Campionat de Rem Olímpic d’Espanya

Timofey i Valeriy, de 12 anys d’edat, ja en fa dos que remen amb el Barcelona Club de Rem. Entrenen tres dies a la setmana i competeixen en diferents competicions al llarg de l’any: individual, en parelles o en equip.

Quan Ms Camprubí, Secretària de la Junta del Barcelona Club de Rem, va compartir la bona notícia amb l’escola, va afirmar: “Estem encantats tant amb els resultats com amb l’actitud dels nens, i veient que el seu entusiasme no sembla haver disminuït gens, estem convençuts que aquesta temporada continuaran progressant al mateix alt nivell. Creiem que la seva victòria en unes proves tan exigents demostra la seva força de voluntat i bona educació.”