El BSB Obté Cinc Medalles al Cros de Castelldefels

bsb-jocs-escolars-cross-country
El dissabte, 21 d’octubre, es va inaugurar la nova temporada de Jocs Escolars amb la cursa de cros, una cita ineludible del calendari que sol marcar el començament dels jocs i que forma part d’un atractiu programa d’activitats esportives i lúdiques per a totes les edats.

Va ser una jornada memorable en què va participar un bon nombre d’alumnes de tots dos campus del BSB en representació de l’escola. Els nens van demostrar en tot moment una gran determinació i qualitat esportiva, així com la capacitat per treballar en equip i motivar-se mútuament per donar el millor d’ells en el circuit. A la zona de competició es va fer palesa la presència del BSB com una gran família animant de forma incondicional als participants al llarg de tot el recorregut, des de la línia de sortida fins a l’arc de meta.

“Per al BSB l’objectiu principal és la participació, portar un estil de vida actiu i saludable, i divertir-se a través de l’esport. Encara que també vull destacar i felicitar a aquells alumnes que van aconseguir guanyar una medalla”, va comentar Mr Cross, director d’Esport i Educació Física del BSB.

Esperem sentir-nos igual d’orgullosos en les moltes competicions que estan per arribar, com ara el torneig de bàsquet entre alumnes de Year 4 i Year 5, que se celebrarà el 18 de noviembre, i la temporada de futbol que s’inicia la setmana de l’11 de novembre. En breu més informació!