Terrorífiques Festes de Halloween a Primària

Truc o Tracte?

Estem a 25 d’octubre, però Halloween ja està a l’aguait a l’edifici de Primària. Ha arribat l’hora que les bruixes de la bona sort, els simpàtics fantasmes, les carabasses i els gats negres es facin veure!

Tots els nens i els professors van lluir les seves millors disfresses en la terrorífica festa que va tenir lloc després de classe; una aterridora i alhora divertida tarda plena de temibles disfresses, cares esfereïdores, maquillatge esgarrifós i moltíssima diversió!

Una felicitació especial per al grup d’alumnes de Year 11, que va col·laborar en el muntatge d’aquest terrorífic xou per als més petits, tot prenent les regnes en l’organització de la música, els ornaments, els jocs i el menjar, i demostrant així una gran capacitat de iniciativa. Bona feina!

I, per descomptat… Feliç Halloween!