El Cor i Orquestra de Jazz de Bromley Visita el BSB

L’escola femenina Bromley High School, situada al sud de Londres, va visitar el BSB durant la seva gira anual per Europa i altres continents. Bromley té un departament de música excel lent i el Cor i Orquestra de Jazz combina els millors músics de l’escola, les quals formen part d’almenys dos grups musicals. Per a les joves del cor, aquesta era la primera actuació a Espanya i estaven encantades amb la possibilitat d’actuar davant d’un públic tan nombrós en un teatre tan gran.

Tots els alumnes del BSB entre Year 3 i Year 6 van tenir l’oportunitat d’aprendre de les brillants actuacions que ens van oferir, tot complint amb un dels requisits del currículum britànic per a l’assignatura de Música, el qual estipula que els alumnes de tots els grups d’edat han d’assistir a actuacions de música en viu.

Certament va ser una sessió espectacular. L’orquestra va oferir una selecció de peces de jazz molt conegudes, com ara “What a Wonderful World”, “New York, New York”, “Bridge Over Troubled Water”, “Fever” i “La Bamba”, entre moltes altres,; peces que, en paraules de Mr Hebden, Director d’Arts, “podrem practicar posteriorment a les classes de música i d’instruments”.

“El millor del viatge va ser tocar al British School; tots els alumnes estaven feliços de veure’ns tocar i es van unir a nosaltres de seguida. Va ser increïble veure a tants nens passant-s’ho bé gràcies a les nostres actuacions! “, va comentar Micol (font Borehamwood & Elstree Times).