BSB Sitges Dissenya un Museu basat en els Valors de l’Escola

yummy

 

Durant la Setmana dels Valors del BSB, els alumnes han aprofundit sobre els valors de l’escola: Lleialtat, Igualtat, Determinació, Assoliment, Empatia i Respecte.

Vam asignar una tasca a cada curs, des de Nursery fins a Year 6, amb l’objectiu de dissenyar una exposició d’alt nivell relacionada amb la seva temàtica, i cap a finals de setmana els alumnes havien creat un veritable Museu al Teatre de l’escola. El projecte de creació d’aquest “museu” va funcionar de meravella i els nens estaven encantats i orgullosos de poder mostrar el resultat del seu esforç als seus familiars i amics.

A través d’aquest projecte tan ambiciós, els alumnes van tenir l’oportunitat d’aprendre a gestionar comportaments i actituds que emanen dels valors del BSB i que els podran ajudar a superar tasques complicades i aconseguir resultats espectaculars en el futur. Durant aquesta setmana, cada dia vam emfatitzar un valor diferent i aquella persona de la classe que va saber encarnar millor aquest valor va rebre un reconeixement especial, així com un certificat exclusiu.

Ara les obres han estat traslladades a diferents ubicacions al voltant de l’escola, de manera que us animem a veure-les quan vingueu a visitar l’escola.

Podeu veure la galeria completa aquí