L’alcalde de Sitges visita el BSB

Divendres passat, 15 de desembre, l’alcalde de Sitges, Miquel Forns i Fusté, i el regidor d’Educació, Esport i Joventut, Eduard Terrado i Pablo, van visitar el campus que The British School of Barcelona té a Sitges.

La visita no tenia caràcter institucional, sinó que obeïa a l’interès personal expressat per l’alcalde de Sitges de conèixer en primera persona el campus que l’escola té en aquesta localitat, el qual ha experimentat un canvi radical des que al gener de 2016 fos adquirit pel Grup Cognita per integrar-lo sota la marca de The British School of Barcelona.

La directora del campus de Sitges, Mrs Heather Bell, va donar la benvinguda a l’alcalde i al regidor i, juntament amb la responsable d’Admissions del BSB Sitges i la responsable de Comunicació del BSB, els va mostrar les instal·lacions mentre els explicava la remodelació global de l’edifici, la riquesa del pla d’estudis que s’hi imparteix i la importància d’oferir experiències educatives en el dia a dia als alumnes. Durant prop de dues hores, els membres de l’ajuntament van visitar els alumnes en les seves aules, van conèixer al personal docent, van xerrar amb un grup de mares i van mostrar un gran interès a estrènyer vincles amb els departaments d’idiomes i esport.

Liam, un alumne de Year 6 que recentment ha estat nomenat membre del Consell d’Infants de Sitges, va guiar al grup durant la primera part de la visita. Així, Liam va tenir l’oportunitat d’exposar el punt de vista dels estudiants sobre la vida a l’escola, de mostrar-los els originals treballs d’art que han fet els nens aquest trimestre i d’explicar-los amb detall en què consisteix el programa Forest School en el qual ell pren part actualment.

L’alcalde va quedar molt impressionat per les instal·lacions de l’escola, per les àrees d’aprenentatge tan àmplies i diàfanes, i per l’extraordinari dinamisme que es respira al campus. Durant i després de la visita, tant l’alcalde com el regidor van mostrar molt interès a reforçar encara més els vincles entre l’escola i la comunitat local, i van convidar els nostres estudiants a participar en el programa esportiu Jocs Escolars de Sitges, així com a organitzar activitats en el BSB Sitges per establir llaços culturals amb tradicions catalanes i locals com a element facilitador de la integració de la nostra comunitat internacional en la vida del municipi.

Va ser una visita agradable i enriquidora que sens dubte tindrà un impacte positiu en les vides dels nostres alumnes i en tota la comunitat del BSB Sitges en un futur pròxim.