Year 7 participa al 8è Concurs d’Ortografia Spelling Bee del BSB

bsb-spelling-bee-competition (1)
Per vuitè any consecutiu, el Departament d’Anglès del BSB ha celebrat l’esperadíssim concurs d’ortografia “Spelling Bee Competition”. Inspirats per la premiada pel·lícula Akeelah and the Bee (“Akeelah i les lletres”), els alumnes de Year 7 han estat molt ocupats aquest trimestre tot aprenent ortografia i millorant la tècnica de lletrejat amb l’objectiu de competir dins dels seus propis grups i posteriorment representar el seu grup a la final.

Fares, Florian, Eli, Laura, Joan, Hestia, Harry, Elia, Illa, Ruslan, Alex i Angela van ser els dotze estudiants que van aconseguir passar a la final que es va celebrar el dimecres, 13 de desembre, davant dels seus companys de Year 7.

Els professors d’anglès, Ms Rai, Mr Mistry i Ms Ewbank, van coincidir a l’hora d’expressar la seva opinió sobre aquest concurs: una activitat excel·lent per millorar el nivell d’ortografia com a part integral d’una expressió precisa, a més de ser una bona manera de construir un vocabulari més sofisticat. Els estudiants van comentar el següent:

“A l’escenari no vaig estar tan nerviós com m’havia imaginat, perquè havia practicat algunes tècniques per ajudar a concentrar-me.”

“He après molts trucs per recordar les parts difícils de les paraules i crec que ara sé lletrejar fins i tot millor que la meva mare!”

La directora del departament d’Anglès i Idiomes, Mrs Kelly, va explicar: “El concurs d’enguany no ha decebut i sens dubte el nivell ha estat més elevat que mai. Els dos finalistes, Laura i Florian, m’han obligat a haver de recórrer a les llistes extra de paraules!”

El públic va saber apreciar les habilitats dels seus companys i els professors assistents es van quedar molt sorpresos amb la dificultat de les paraules que van ser capaços de lletrejar correctament. Sovint els estudiants desenvolupen tècniques per recordar determinades normes d’ortografia que perduren al llarg del temps. Finalment, Florian va resultar guanyador, després de lletrejar la paraula brunneous correctament, Laura va quedar en segon lloc i Hestia va aconseguir un meritori tercer lloc. Felicitats a tots els nostres finalistes!