Les universitats Més Prestigioses d’Espanya es Donen Cita al BSB

Per novè any consecutiu, el BSB celebrarà el proper 31 de gener la Fira Anual d’Universitats Espanyoles al campus de Castelldefels.

La cita reunirà a 26 de les Universitats més prestigioses d’Espanya amb l’objectiu de donar a conèixer als estudiants de Batxillerat i les seves famílies la seva oferta educativa, els requisits d’admissió i el procés de sol·licitud de plaça als diferents ensenyaments de grau.

L’esdeveniment començarà a les 14:00 hores de la tarda i estan convidats a assistir tots els estudiants de Batxillerat de l’escola, així com d’altres escoles internacionals de Barcelona. Durant l’acte, els assistents podran visitar els estands de les diferents universitats participants i conversar amb els responsables d’admissions de cadascuna per obtenir informació personalitzada que els ajudi en la recerca i selecció de les carreres universitàries.

Les universitats i centres d’estudis superiors que han confirmat la seva assistència a la 9a Edició de la Fira Anual d’Universitats Espanyoles són: Blanquerna – Universitat Ramon Llull, CETT – Universitat de Barcelona, EAE Business School, ESADE (URL), ESCP Europe Business School , Escola Europea de Disseny (IED), ESERP Business School, European University, Institut d’Empresa (IE), IQS (URL), La Salle (URL), Les Roches, The Ostelea Barcelona (EAE i Universitat de Lleida), Universitat de Navarra, Universitat Europea, Universitat Pompeu Fabra (UPF), HTSI-URL, Escola Universitària Salessians de Sarrià (EUSS) – Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Institute of the Arts Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Escola Universitària de Disseny (ESDI), Universitat Internacional de Catalunya (UIC), Swiss Education Group (SEG), Hult International Business School, TBS Barcelona (Toulouse Business School) i Harbour Space University.

Al 2017 s’hi van donar cita prop de 300 assistents entre estudiants i familiars. Mrs Consol Fernández, Directora Tècnica de la Secció Espanyola del BSB, i organitzadora de l’esdeveniment, espera enguany una participació encara superior “gràcies als excel·lents resultats del departament. El fet que el 100% dels estudiants presentats a la prova específica de la selectivitat el 2017 superessin l’examen i poguessin accedir als estudis universitaris de la seva primera elecció, amb sis alumnes obtenint puntuacions per sobre dels 9.2 punts, demostra el excel·lent estat de salut d’aquesta opció d’estudis superiors entre el nostre alumnat. L’oferta universitària a Espanya és excel·lent i des del BSB promovem tot tipus d’accions d’assessoria que ajudin als nostres alumnes a prendre les decisions més adequades per al seu futur professional.”

La Fira d’Universitats Espanyoles és un dels components clau del programa d’assessoria preuniversitari de The British School of Barcelona, juntament amb la Fira Anual d’Universitats Britàniques i Europees (abril de 2018) i les presentacions d’universitats i centres d’estudis superiors convidats a al llarg de tot l’any.

Més informació: Fires d’Universitats del BSB