El BSB Celebra Cerimònia de Lliurament de Fons Solidaris a Malayaka House

El dimarts, 23 de gener, va ser un dia especial per al BSB i Malayaka House. Els campus de Sitges i de Castelldefels van celebrar al matí unes assemblees realment inspiradores per als alumnes de Primària, i a la tarda van organitzar una entranyable cerimònia de lliurament de fons solidaris, tot això en suport dels nens orfes de Malayaka House.

L’objectiu de la cerimònia era celebrar la primera fase de la recent col·laboració entre els estudiants del BSB i l’orfenat Malayaka House de Entebbe (Uganda). Els nostres estudiants han dedicat molt de temps i esforç a aquesta causa des del mes d’octubre de 2017, quan van sentir a parlar per primera vegada de Malayaka House. És clar que la història dels 40 orfes va tenir un gran impacte en els estudiants, ja que la resposta per la seva part va ser immediata: des de llavors, han organitzat moltes activitats per recaptar fons, com ara enda de pastissos, amic invisible, dia sense uniforme… a més de col·laborar amb les fires festives de Nadal de Primària amb estands específics en tots dos campus.

Amb el suport de la Mrs Kovak, coordinadora de IB del BSB, “els estudiants del consell escolar de Secundària i el comitè CAS han demostrat un gran compromís i perseverança durant aquest projecte que ens ha conduït fins a aquesta cerimònia tan humil i gratificant: una fantàstica demostració de la preocupació i l’interès dels estudiants per aquesta causa”.

Durant la cerimònia, Bea Gutiérrez, representant de Malayaka House, va rebre els fons recaptats fins a la data i els estudiants van reflexionar sobre les oportunitats d’aprenentatge que els havia brindat el projecte. Així mateix, van presentar els seus plans per seguir recaptant diners. Esperem amb ganes la Competició FIFA que es va a celebrar a favor de Malayaka House. Felicitats a tots els estudiants pel seu esforç. Iniciem la segona fase!

Per a més informació sobre Malayaka House, visita https://www.malayakahouse.es/