Rècord d’Inscripcions als Exàmens de Música ABRSM

70 estudiants del BSB s’han inscrit per fer els exàmens pràctics d’instrument de la prestigiosa associació ABRSM (principal examinador mundial de música) per a la convocatòria de maig-juny 2018. En total, s’hi examinaran 57 estudiants del campus de Castelldefels i 13 del campus de Sitges. Serà la primera vegada que un examinador d’ABRSM es desplaci al campus de Sitges.

En l’examen, els estudiants hauran d’interpretar tres peces musicals, fer exercicis tècnics (com, per exemple, escales) i proves de consciència aural. Els exàmens de música van des del Prep Test fins al grau 8. Els estudiants s’examinaran de piano, guitarra, clarinet, saxo alt i violí.

“Em complau enormement que tants estudiants hagin decidit presentar-se als exàmens que convoca ABRSM el proper trimestre. Són exàmens exigents, i els estudiants hauran de dedicar molt de temps a practicar les peces i escales per tal d’aprovar-los. El fet de poder comptar amb 70 estudiants inscrits en aquests exàmens és simplement extraordinari” Mr Hebden, Director d’Art del BSB.

Inscripcions convocatòria maig / juny 2018:

  • Prep Test:    14
  • Grau 1:       22
  • Grau 2:       12
  • Grau 3:       13
  • Grau 4:         6
  • Grau 5:         1
  • Grau 6:         1
  • Grau 7:         0
  • Grau 8:         1

Per a més informació sobre ABRSM, visita: es.abrsm.org