El BSB Organitza la Cursa Solidària “Quilòmetres de Solidaritat” en Benefici de Save the Children

El dissabte vinent, 3 de març, vine i participa a la nostra la tradicional cursa solidària “Quilòmetres de Solidaritat” en benefici de l’ONG Save the Children. L’esdeveniment esportiu tindrà lloc a les 10 hores, al Canal Olímpic, just al costat del campus de Castelldefels.

Els estudiants de totes les edats de tots dos campus estan convidats a participar, juntament amb els seus familiars i amics, així com el personal docent i administratiu de l’escola, units en aquest projecte educatiu, esportiu i solidari que permet treballar la defensa i promoció dels Drets de la Infància dins i fora de l’aula.

Aquest any el BSB organitza la cursa solidària “Quilòmetres de Solidaritat” per onzena vegada. Com a novetat, un grup d’estudiants de Pre-University han estat els encarregats d’organitzar l’esdeveniment, tot involucrant pares, alumnes i personal voluntari, i de buscar els patrocinadors. D’aquesta manera, l’activitat promou la millora d’habilitats socials i organitzatives dels alumnes, com a part de l’assignatura troncal “Creativitat, Acció i Servei” (CAS), que fomenta l’aprenentatge a través de l’experiència.

El funcionament de la cursa és molt simple: Es tracta que els alumnes recorrin una distància simbòlica, ja sigui corrent o caminant. Cada família lliura la quantitat que estimi oportuna per cada quilòmetre recorregut, i els fons recaptats permeten donar suport als programes contra la desnutrició infantil de Save the Children. “No hi ha una quantitat mínima, ni una quantitat petita; totes són importants. Els petits comencen a aprendre la importància de la generositat, són nens que ajuden altres nens“, explica Save the Children.

Es preveu un matí lúdic al llarg del qual, a més de la carrera, el comitè d’estudiants ha organitzat tot un seguit d’activitats paral·leles per amenitzar la jornada: rifa, zumba, karaoke, jocs, decoració de pastissos, maquillatge, entre moltes altres, gràcies a la col·laboració de voluntaris i patrocinadors.

No te la perdis! La diversió està garantida i esperem recaptar molts fons per a aquesta noble causa.