El BSB Organitza el Quart Concurs No Oficial de Literatura Infantil entre Escoles BISA

El BSB celebrarà dijous vinent, 8 de març, la quarta edició del Concurs de Literatura Infantil que reunirà 52 alumnes de Secundària de set escoles internacionals de Barcelona.

El Concurs de Literatura Infantil és un esdeveniment anual que fomenta la lectura per plaer i l’amor pels llibres entre els joves. Els alumnes han de respondre diverses rondes de preguntes basades en una llista compartida entre les set escoles d’obres recomanades de ficció infantil i juvenil, que prèviament han d’haver llegit i preparat. És una activitat que enriqueix enormement el bagatge literari dels alumnes de totes les edats i que a més de permetre’ls millorar les seves habilitats de lectura i comprensió, els dóna l’oportunitat de parlar dels llibres i treballar en equip.

En el concurs participaran set escoles internacionals que formen part de BISA, l’Associació d’Escoles Internacionals de Barcelona: American School of Barcelona, Benjamin Franklin International School, Oak House School, St Paul ‘s School, ES International, Kensington School Barcelona, i The British School of Barcelona. La majoria de les escoles ha inscrit fins a 8 alumnes finalistes d’entre 11 i 14 anys, apassionats de la lectura i disposats a oferir la seva millor versió en el concurs, on competiran en equips de quatre participants.

Aquest any l’esdeveniment està organitzat pel BSB en el campus de Castelldefels. Els participants tindran l’oportunitat de gaudir de la companyia d’altres estudiants que comparteixen les mateixes inquietuds i debatre sobre literatura i llibres.

El concurs està patrocinat per les llibreries angleses COMeIN i BookBox International, les quals han donat premis per als tres equips finalistes. L’equip vencedor, a més, rebrà el trofeu del concurs.

En paraules de la directora del departament d’Anglès i Idiomes del BSB Castelldefels, Ms Kate Kelly, “El Concurs de Literatura Infantil és un esdeveniment molt agradable i estem encantats de ser els amfitrions enguany. Molts dels alumnes que han participat en els concursos anteriors s’han reunit periòdicament per preparar-se per a l’ocasió. Entre ells es troba Alex, guanyadora de l’última edició del concurs, i que enguany farà de amfitriona en el paper de Willy Wonka, el famós personatge de “Charlie i la Fàbrica de Xocolata”. El concurs d’aquest any promet ser inoblidable. És meravellós poder reunir tants alumnes amants dels llibres per celebrar la seva passió per la literatura. Sens dubte, el concurs és una competició, però divertit alhora.”

El Concurs de Literatura Infantil forma part d’una sèrie d’activitats que les escoles BISA organitzen conjuntament al llarg de l’any per fomentar les relacions entre alumnes i professors de diferents escoles, com ara campionats esportius, festivals de música, concursos de talent, entre d’altres.