El BSB Revalida la seva Posició com a una de les Millors Escoles Internacionals d’Espanya

BSB ranks as one of best international schools in Spain

Ens complau anunciar que The British School of Barcelona ha estat seleccionat de nou entre les 30 millors escoles internacionals de tot Espanya en el Rànquing de les Millors Escoles d’Espanya que el diari d’àmbit nacional El Mundo ha publicat aquesta setmana.

Des de fa dinou anys, El Mundo elabora un rànquing de les millors escoles d’Espanya i de les millors escoles internacionals. Per això, fa una anàlisi detallada de més d’un miler de centres en base a una sèrie de paràmetres que avaluen diferents aspectes, com ara el model educatiu, les instal·lacions, els serveis complementaris, els recursos disponibles, el personal docent i les activitats extraescolars, entre molts altres factors que enriqueixen l’oferta formativa de cada escola. La llista completa dels 27 criteris d’avaluació es pot consultar aquí.

Any rere any, el BSB ha tingut el privilegi de ser distingit entre les millors escoles internacionals d’Espanya, essent un dels únics cinc centres a tot Catalunya inclosos en aquesta llista. Aquest any, valors com ara l’excel·lència acadèmica, l’ensenyament personalitzat, l’ampliació de les instal·lacions (gràcies al renovat campus de Sitges i al nou centre per a estudiants de Pre-University) i l’àmplia i variada oferta educativa (currículum britànic juntament amb el batxillerat internacional) han estat alguns dels criteris més ben valorats pel rotatiu.

Aquesta distinció és el resultat d’un procés constant de millora contínua en tots els àmbits d’activitat de l’escola, del compromís d’una plantilla qualificada i motivada, de la contribució de tota la comunitat escolar i del suport continuat del grup d’ecoles Cognita, el model educatiu (Cognita Way) impregna tot que fem i volem aconseguir en el BSB per al benefici dels nostres alumnes.

Enllaços relacionats:
Any 2018:
El Mundo: Mejores Colegios Internacionales

El Mundo: Mejores Colegios Internacionales – The British School of Barcelona

El Mundo: Los 27 Criterios

Any 2017: BSB, una de les Millors Escoles Internacionals d’Espanya en el 2017

Any 2016: BSB, una de les Millors Escoles d’Espanya segons “El Mundo”

Any 2015: The BSB among 100 top-ranked schools in Spain