200 Alumnes de Primària participen en Recitals de Música

El dilluns, 19 de març, van tenir lloc els Recitals de Música de Key Stage 2 (Years 3-6) al Teatre del campus BSB Castelldefels. Després de l’èxit dels recitals de l’any passat, els alumnes que reben classes d’instrument a l’escola van ser convidats a participar en aquest esdeveniment de celebració de la Música. La jornada va estar organitzada en diferents recitals per a cada year group amb un total de 154 alumnes interpretant peces de forma individual, davant d’un públic fomat per pares, alumnes i professors de l’escola.

L’acte va comptar amb la participació d’alumnes de tots dos campus, Castelldefels i Sitges, els quals van interpretar algunes peces conjuntament. A més dels solistes, els grups d’activitats extraescolars també van tenir l’oportunitat de participar en els recitals, com ara el cor de la comunitat, i les societies de jazz, samba i coral. Ronald Voskens, professor de bateria, va dirigir els grups de samba de Years 5 i 6 tant de Sitges com de Castelldefels en una excel·lent actuació conjunta.

Mr Hebden, director d’Arts del BSB Castelldefels, va comentar, “Va ser un dia molt especial. Hi van participar estudiants de Primària de tots dos campus i van oferir unes actuacions impressionants. Tocar en públic constitueix una part essencial del currículum de Música i enforteix la personalitat. Estic encantat que tants estudiants hi vulguin participar i que el nivell de tots els Year Groups sigui tan elevat. Gràcies a tots, alumnes, pares, professors, per la vostra dedicació! ”

Mrs Overton, directora d’Early Years i Primària, se sentia orgullosa en comentar: “Gràcies a tots per l’esforç realitzat en l’organització d’aquests recitals. Va ser un plaer escoltar-vos com a membre del públic. Clarament, els estudiants tenen un gran talent i el fet que tants rebin classes d’instrument demostra l’excel·lent claustre de professors que tenim a l’escola. Els comentaris dels pares també han estat molt positius. Felicitats a tots.”

Mr Ezquerro, professor de Música d’Early Years i Primària al campus de Castelldefels, hi va afegir: “Va ser fantàstic tenir a tants alumnes compartint el seu talent amb nosaltres. La jornada de recitals de Música és un dels esdeveniments més especials que organitza el departament de Música i la d’enguany ha estat tot un èxit. Agraeixo a tots els professors i els alumnes per la seva dedicació, i vull aprofitar per donar les gràcies a totes les famílies per fomentar l’amor per la música.”