Estudiants del BSB Reflexionen sobre el Projecte “Sharing to Learn” a la Ràdio de Castelldefels

Increïble presentació dels assistents d’idioma Anna G, Anna de A i Matthew ahir al programa matinal de la ràdio de Castelldefels (98.0 FM). L’entrevista versava entorn la seva participació aquest curs en el projecte “Sharing to Learn” i va ser una veritable delícia escoltar les seves reflexions. El projecte “Sharing to Learn” és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya que porta funcionant nou anys i en la qual participen més de 80 centres educatius de tot Catalunya.

Cada any estudiants de Batxillerat del BSB es presenten voluntaris per acudir un dia a la setmana a les escoles Edumar, Garigot i Lluís Vives de Castelldefels com a assistents d’idioma per ajudar els alumnes amb les seves classes d’anglès i a desenvolupar les seves habilitats orals i de comprensió auditiva. Enguany, el BSB ha participat amb 15 estudiants de Year 12: Anna de A, Sara, Pol, Matthew, Candela, Varvara, Chris, Yana, Segon, Claudia, Eva, Thomas, Anna G, Max i Lucas.

“Em vaig encarregar d’un nen amb autisme i això encara va ser un repte més gran. Va ser molt positiu. He vist un gran canvi en ell. Aquests últims dies ha començat a parlar i m’han dit que prefereix mil vegades l’anglès a l’espanyol”, Anna G

“Va ser molt bonic. Ens van regalar un bloc amb dibuixos. Es va crear un vincle que no s’oblida (…) Mai havia pensat en el costat emocional de l’ensenyament (…) Em va semblar molt bonic veure el progrés dels nens des del primer dia fins a l’últim “, Anna d’A

“La part de la relació entre els professors i els alumnes és el em faria tornar”, Matthew

Per escoltar l’entrevista completa, fes click aquí

Per a més informació sobre el projecte “Sharing to Learn”, segueix aquest enllaç:

http://compartirperaprendre.blogspot.com.es/