Escoles BISA Ofereixen Extraordinari Concert de Música

Diversos alumnes del BSB han dedicat aquest trimestre moltes hores a aprendre diverses peces en preparació per a un taller de música organitzat pel col·legi SEK Catalunya el mes passat. L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració d’altres dues escoles internacionals BISA (Associació d’Escoles Internacionals de Barcelona), a més del BSB.

Ms Sheehy va coordinar l’actuació del BSB i va ser el contacte principal amb la resta de l’escoles. Els alumnes van aprendre a interpretar quatre peces amb diferents instruments musicals Vois son ton chemin, Imagine, Nothing Else Matters, y Tears in Heaven.

El divendres, 13 d’abril, els alumnes es van reunir per practicar les peces per a una actuació final que va tenir lloc el dissabte, 20 d’abril al SEK Catalunya.

Mr Hebden, director d’Art del BSB, va comentar: “Els esdeveniments que organitza BISA són una gran oportunitat perquè els alumnes de diferents escoles s’ajuntin amb un objectiu comú. La música és una eina molt important que uneix a la gent i això es fa especialment palès en aquests actes de col·laboració. El nivell demostrat per tots els alumnes va ser realment elevat i vam gaudir del resultat final. Moltes gràcies a SEK Catalunya per organitzar aquesta trobada.”