Year 6 inicia la transició a Secundària a la platja de Castelldefels

Dimecres, 18 d’abril, els alumnes de Year 6 dels campus de Sitges i Castelldefels es van aplegar junts per participar en activitats en equip a la platja de Castelldefels. L’objectiu de la tarda era que els alumnes es coneguessin abans de començar Secundària el proper mes de setembre i que a més ho fessin abans del viatge anual al Regne Unit que marca el final de Primària i que tindrà lloc a finals de maig.

Per tal dea completar les tasques que se’ls van assignar, els equips van haver de planificar i treballar conjuntament. Sens dubte les activitats més populars van ser la cursa d’obstacles i la caça del tresor. Aquesta última va generar tant d’entusiasme que alguns dels membres del grup que no va arribar a trovar-lo-van decidir tornar a la platja després de classe per intentar trobar les gominoles perdudes!

Els alumnes es van comportar molt bé i van aprofitar aquesta oportunitat d’aprendre fora de l’aula. Ms Manley i Mr Jansà es van esforçar al màxim per preparar una divertida tarda d’activitats que va deixar als alumnes fatigats, però amb bons records i nous amics. Objectiu complert!