Alumnes de guitarra del BSB preparen exàmens amb actuacions en directe

El divendres, 4 de maig, vam convidar els pares i mares del BSB a assistir a un recital de guitarra ofert pels estudiants de Música que en breu hauran de fer l’examen d’instrument presentat per la prestigiosa associació de Música ABRSM. Al recital van participar un total de 13 alumnes, els quals van tocar tres peces de música des del nivell 1 fins al nivell 4.

Els exàmens ABRSM tindran lloc el proper 14 de maig al BSB Castelldefels. Aquest acte donava als alumnes l’oportunitat de preparar-los, alhora que compartien el seu talent amb els seus familiars i companys de classe.

Mr Hebden, director d’Art, va comentar: “Els alumnes van tocar amb molta seguretat. Durant l’any els animem a tocar peces de música de forma individual. Han invertit molt temps a preparar aquests exàmens i va ser increïble veure com han progressat al llarg del curs.”

Mr Lenson, professor de guitarra del BSB, va afegir: “Les actuacions van ser admirables. Han estat sens dubte una bona preparació per als exàmens ABRSM de la setmana vinent.”