El nou campus preuniversitari BSB Nexus obre les portes

BSB Nexus, el nou campus preuniversitari de The British School of Barcelona, va obrir les portes el passat 3 d’abril. Des de llavors els alumnes de Batxillerat del BSB (Years 12 i 13) estan gaudint en el nou centre d’un model educatiu que té com a objectiu preparar-los pel món real en un entorn que afavoreix el desenvolupament d’habilitats del segle XXI, com ara pensament crític, intel·ligència emocional, comunicació i treball en equip, entre d’altres, que els permetin fer front a un món en constant canvi.

El campus ha estat dissenyat per donar resposta a aquest enfocament educatiu amb zones d’estudi i espais socials que permeten treballar de forma autònoma i per projectes, potenciant capacitats personals com ara la iniciativa i el lideratge, així com habilitats socials i el sentit de pertinença a una comunitat. A través d’estratègies d’aprenentatge que fomenten el desenvolupament de la creativitat i la innovació, l’adaptació al canvi, la capacitat per aprendre de per vida i desaprendre per seguir creixent, l’educació que reben els alumnes gira en base a tres eixos principals: excel·lència acadèmica, desenvolupament de la personalitat i perspectiva global com a ciutadans del món.

L’oferta formativa del nou campus no varia de la que ja es venia impartint al campus principal de Castelldefels, això és tres currículums diferenciats que comparteixen continguts troncals: Advanced Levels (currículum britànic), Batxillerat Internacional (IB) i Foundation Programme (curs d’acceleració d’un any que permet als alumnes de 16 anys incorporar-se al programa de formació independentment del sistema educatiu del que provinguin o del nivell d’anglès que tinguin).

Per celebrar l’obertura de BSB Nexus, l’escola ha celebrat diversos actes d’inauguració fins a la data amb alumnes, pares i personal de Batxillerat, així com amb personalitats del sector educatiu i polític, i membres directius del Grup Cognita. En breu està previst iniciar una sèrie de visites guiades perquè tota la comunitat del BSB, tant a Castelldefels com a Sitges, puguin conèixer de primera mà les instal·lacions on els estudiants del BSB, quan arribin a Batxillerat, podran continuar desenvolupant el seu màxim potencial en la seva preparació per a la Universitat i futur professional.

A l’acte institucional d’inauguració van assistir personalitats com Chris Jansen, CEO del Grup Cognita; Annabelle Sproat, vicecònsol del Regne Unit de Gran Bretanya i Irlanda del Nord a Espanya; Maria Miranda Cuervas, alcaldessa de Castelldefels; i Eva Prada, directora a Espanya de la Cambra de Comerç Britànica, entre d’altres.

“El nostre propòsit és millorar contínuament la qualitat de l’educació i garantir que els alumnes gaudeixen d’una experiència única. A Cognita parlem d’excel·lència acadèmica i, per aquest motiu, els resultats dels nostres alumnes són excepcionals. Estem convençuts que els estudiants de BSB Nexus seguiran aquest camí en el futur”, Chris Jansen, CEO del Grup Cognita.

“Avui som testimonis no només de l’obertura d’un campus preuniversitari, sinó també del reconeixement a l’educació de qualitat que proporciona The British School of Barcelona. L’educació britànica és una de les indústries de major creixement en l’actualitat, i la seva bona reputació ha estat possible gràcies a la tasca de tots els professors i institucions implicades”, Annabelle Sproat, vicecònsol del Regne Unit de Gran Bretanya i Irlanda del Nord en Espanya.

 

Vegeu nota de prensa