Equips de Handbol de BSB Sitges Guanyen Trofeu a l’Esportivitat

Diumenge passat, 13 de maig, alumnes dels Years 2, 3, 4, 5 i 6 de l’BSB Sitges van participar en un torneig de handbol a Sant Pere de Ribes. En total, van participar-hi 22 alumnes formant equips en tres categories: Pre-Benjamí, Benjamí i Aleví.

Per als equips Pre-Benjamí i Aleví el torneig va ser exigent, ja que van haver de competir contra altres equips que freqüentment juguen a la lliga d’handbol. Tot i així van jugar molt bé i van mostrar una actitud molt positiva al llarg de tota la competició, tot demostrant un gran treball en equip i en ocasions un joc en atac de gran qualitat.

L’equip de la categoria Benjamí ens va impressionar amb la victòria en quatre dels cinc partits que van disputar. Això ens anima a considerar la possibilitat d’oferir una activitat extraescolar d’handbol per aquest grup el proper curs. Queda clar que, amb més entrenament i oportunitats de jugar a handbol, l’equip seria un valor a tenir en compte.

Després del torneig, Ainhoa i Katia, de Year 6 Warhol ens van explicar: “Ens ho hem passat molt bé en el torneig d’handbol i tenim moltes ganes de jugar de nou!”

Com els alumnes van exhibir en tot moment els valors del BSB i un excel·lent esperit esportiu durant la competició, tots tres equips van ser premiats amb el Trofeu a l’Esportivitat. Estem molt orgullosos d’ells pel seu positivisme, més enllà dels resultats, i per mostrar la seva capacitat de lideratge. Va ser un gran èxit per als alumnes i ja estem desitjant competir en el proper torneig al juny!

 

Més informació sobre l’equip d’handbol del BSB:

Si el vostre fill/a està interessat a jugar en l’equip d’handbol al juny i el proper curs, si us plau pose-vo en contacte amb la Recepció de l’escola.