La Fira d’Estiu Solidària del BSB Recapta prop de 4.000 Euros

El matí de dissabte, 19 de maig, vam celebrar una nova edició de la nostra fantàstica Fira d’Estiu. El tema d’enguany, “Com podem canviar el món?”, estava directament vinculat amb les “Societies” de Primària, que formen part del nostre programa d’enriquiment educatiu al llarg del curs. A la Fira, que va tenir lloc al campus de Castelldefels, es van disposar parades de tota mena per donar a conèixer associacions com ara CRAM, Water Aid, Malayaka House i dues escoles a Uganda – El Shaddai School a Kampala i Restore Leadership International School a Lacor. Com cada any, hi van assistir moltes famílies i personal del BSB de tots els campus del BSB.

Ms Dean i diversos alumnes de Primària van organitzar la Fira d’Estiu amb la col·laboració de famílies voluntàries de l’escola, dels departaments de Música i Art, i de molts professors que amb les seves activitats van animar als visitants a participar de forma activa. En total vam tenir més de 50 parades, amb menjar d’arreu del món preparat per les nostres famílies internacionals, i amb activitats de ioga, massatge, pinta-cares, manicura, bàsquet, reciclatge, entre d’altres, a més de la tradicional tómbola anual amb premis donats pel Xiringuito Iguana Castelldefels, The Hungry Monk Pub, Castelldefels i CAB9 Sunglasses.

Més de 300 persones van gaudir de les actuacions de cant, ball i música organitzades pels departaments de Música i Art.

Philip, Maria i Lola (tres dels alumnes organitzadors de Year 5) ens van explicar: “Ha estat la nostra millor Fira d’Estiu! Hem après molt sobre tot el que cal fer per organitzar un esdeveniment i també a gestionar una parada sense la supervisió d’un professor. Ha estat una experiència fantàstica!”

Ms Locke, una de les nostres mares voluntàries, també va comentar: “La fira ens ha permès recordar tots els esdeveniments creatius i ben planificats que organitza l’escola per a les famílies. Són molt importants tant per a l’educació dels nostres fills com per a tota la comunitat escolar en si.”

La Fira d’Estiu del BSB va recaptar prop de 4.000 euros que aniran destinats a Save The Children, Water Aid, Malayaka House, l’organització local CRAM, i al projecte ‘Restoration Gateway’, a través del qual apadrinem l’escolarització d’una nena a Uganda durant un any. Us en mantindrem informats!

 

Articles relacionats:

La Fira Solidària d’Estiu del BSB Recapta 3.400 euros (maig 2017)
Gran èxit de la Festa Major Solidària (maig 2015)