Pablo de F. i Nicolas B. de Year 13 Guanyen un Premi ‘Harry and Margaret Kroto Prize’ amb un Vídeo de Ciències

bsb-kroto-scientific-competition-video-prize
El Vídeo ‘Flight Wing’ dels Estudiants del BSB Nexus Pablo de F. i Nicolas B. Guanya el Premi ‘Harry and Margaret Kroto Prize for Innovative Use of Technology in Learning’

Ens plau comunicar que dos alumnes de Year 13, Pablo i Nicolás, han guanyat el premi per la millor presentació en anglès realitzada per estudiants la primera llengua dels quals no és l’anglesa.

Amb el vídeo “Flight Wing”, els alumnes de STEM del BSB van participar en la competició “Harry and Margaret Kroto Prize for Innovative Use of Technology in Science Learning”, coordinat per la Universitat de Sheffield, institució que forma part del prestigiós grup d’universitats britàniques Russell Group, líder en investigació. En aquesta competició hi poden participar alumnes de 11 a 18 anys de qualsevol escola del món i aquest ja és el quart any que anima els alumnes a presentar un vídeo relacionat amb Ciències, Tecnologia, Enginyeria o Matemàtiques. És la segona vegada que el BSB obté el premi de comunicació i presentació (anteriorment ho va fer Marc P. a l’any 2016).

En el vídeo de quatre minuts de durada els alumnes expliquen l’estabilització de l’ala de l’avió a través de fórmules i gràfics, incloent-hi una simulació de vol juntament amb propostes de millora i conclusions del projecte. El vicepresident d’Educació de la Universitat els va felicitar per la “aplicació de la física fonamental en l’aerodinàmica, l’explicació clara de la sustentació, i l’ús de l’stop motion.”

Pablo i Nicolás rebran un premi de 200£ que es dividirà entre ells i l’escola. Els dos estudiants decidiran com invertir la part de l’escola en el departament de Ciències.

Els resultats seran publicats a la pàgina web de Kroto Prize el proper 11 de juny.

Felicitats a Pablo i a Nicolás per aquest premi i també als seus professors de Ciències, en particular a Mr Bell i a Mr Whellams per motivar constantment els seus alumnes a anar més enllà i ampliar els seus coneixements.

 

Articles relacionats:
El “Braç Hidràulic” de Marc P. guanya la Competició Científica de Vídeos (vídeo BSB guanyador ed. 2016)