L’Equip d’Handbol del BSB Sitges Segueix Creixent

Diumenge passat, 3 de juny de 2018, diversos alumnes de Year 2, 3, 4, 5 i 6 del BSB Sitges van participar en un nou torneig d’handbol al Club Handbol Ribes. En total, van participar-hi 22 alumnes formant equips en tres categories: Pre-Benjamí, Benjamí i Aleví.

Per a l’equip de la categoria Aleví va ser una competició força exigent, ja que van haver de competir contra equips que juguen habitualment i que participen en la lliga d’handbol. No obstant això, van demostrar un joc en atac de gran qualitat, encara que això els portés a mostrar-se en ocasions una mica massa entusiastes i a deixar, en conseqüència, la defensa exposada.

Novament l’equip Benjamí va jugar molt bé, tot aconseguint guanyar quatre dels cinc partits competits. L’esforç i treball en equip que van demostrar al llarg del matí van ser impressionants, així com el potencial en atac i la capacitat per vèncer la defensa de l’oponent treballant de forma conjunta. Mr McLachlan, el seu professor, va comentar “Em va alegrar que els alumnes fossin premiats tant pel joc com per la seva actitud, en quedar els primers de la seva categoria i obtenir una altra vegada el Trofeu a l’Esportivitat”.

El torneig va ser diferent per als alumnes de la categoria Pre-Benjamí. Tot i perdre el seu primer partit contra el potent equip de Les Costrets, van saber reorganitzar-se i van jugar perfectament els dos partits restants. Van ser capaços de marcar molts gols i de mostrar un talent que no s’espera de la seva categoria d’edat. Mr McLachlan explica: “Va ser fantàstic tenir a alguns alumnes participant per primer cop i m’asseguraré que continuïn fent-ho, especialment perquè els van premiar també amb el Trofeu a l’Esportivitat”.

Mira, alumna de la classe Kandinsky, va comentar, “Sens dubte vull participar en un altre torneig de handbol, perquè m’ho he passat molt bé!” Una altra vegada més, va resultar ser un torneig gratificant i agradable per al BSB Sitges i estem desitjant que els alumnes segueixin progressant en aquest esport l’any vinent.

L’equip d’handbol del BSB està creixent ràpidament i esperem que segueixi fent-ho en el futur!