Year 6 Gaudeix del Millor Viatge a Londres del BSB

El viatge de final de curs dels alumnes de Year 6 al Regne Unit és el punt i final perfecte del seu pas per l’escola de primària. Enguany el viatge va ser encara més especial, ja que s’hi van sumar els alumnes del BSB Sitges que el proper curs estudiaran al campus de Castelldefels.

Mr Taylor, coordinador de Key Stage 2 i organitzador del viatge, ens ha explicat aquesta experiència, que va compartir amb els professors Ms Wood, Ms Bell, Mr Serra, Ms Outram i Ms Kerstein:

“Aquest viatge de final de curs ha estat el millor de tots els que hem fet fins ara, ja que hi van participar 77 alumnes dels campus de Sitges i Castelldefels. Les cares de felicitat dels alumnes en arribar a l’aeroport el dilluns al matí ho deien tot. Aquest entusiasme ens va acompanyar al llarg de tot el viatge, de manera que alguns fins i tot van arribar a dir que no volien tornar a casa (!). Però, encara que ens ho vam passar genial, al final de la setmana ja teníem tots ganes de tornar a casa (tot i que potser només érem els professors…).

Núria va dir: “Mai he estat tan emocionada en la meva vida! La nit abans no podia dormir perquè tenia moltes ganes de viatjar amb els meus amics i conèixer una nova ciutat. Si pogués, hi tornaria demà.”

Els alumnes van fer noves amistats i la manera en què van interactuar entre ells els serà de gran ajuda quan comencin Secundària. Com a professors de Year 6, sabem que les amistats que els nens fan a Londres es mantenen quan tornen a Barcelona i amb el pas dels anys a l’escola.

Timofey va explicar: “Va ser genial tenir l’oportunitat de conèixer els nostres nous companys de classe abans de començar Secundària. Ara tinc més amics i és xulo que el meu nou millor amic sigui algú a qui vaig conèixer a Londres!

Els alumnes van gaudir de les activitats que organitzem, ja fos cobrint-se de fang o aprenent sobre objectes mesopotàmics de milers d’anys d’antiguitat. Per als professors va ser molt gratificant observar com els alumnes prestaven tota l’atenció i s’esforçaven durant les activitats, especialment quan van treballar junts en l’escala de Jacob i van superar les seves pors al circuit d’obstacles i la tirolina.

Santi ens va explicar: “Els responsables del grup i les activitats van ser molt divertits. Vaig superar la por a l’altura en la tirolina i ja no en tinc por!

Sempre diem als pares que quan els alumnes tornen de Londres són persones diferents. Esperem que la nova maduresa i independència siguin notables tant en les últimes quatre setmanes del trimestre que queden com a casa.

Moltes gràcies a tots pel vostre temps, dedicació i suport que sens dubte van fer que el viatge a Londres fos tan agradable per a tots nosaltres.”