BSB Distingeix a Vint Estudiants de BSB Nexus pels seus Assoliments Acadèmics

L’1 d’octubre, The British School of Barcelona va celebrar la cerimònia de lliurament de premis anual com a reconeixement a aquells alumnes de Year 13 que durant el curs passat van demostrar un rendiment acadèmic extraordinari.
Ni més ni menys que vint alumnes del campus preuniversitari BSB Nexus van rebre certificats pels seus èxits en diferents àrees:
– Certificat Gold Standard pels resultats obtinguts en els exàmens A Level de Year 12
– Certificat Silver Standard pels resultats obtinguts en els exàmens A Level de Year 12
– Lideratge esportiu
– Heroi esportiu
– Excel·lència Acadèmica Superior
– Progrés Extraordinari
Durant l’esdeveniment també es van anunciar els dos nous Scholars for Excellence del BSB seleccionats per al període 2018-2020. La Beca del BSB a l’Excel·lència té un significat molt especial per a aquells alumnes que la reben, ja que avalua diferents aspectes de la seva persona, com ara l’historial acadèmic, qualitats personals, interessos culturals, col·laboració amb la comunitat escolar i les activitats que desenvolupen fora de l’aula.
Els assistents a l’acte també van tenir l’oportunitat de gaudir de les fantàstiques actuacions de cant, piano, guitarra i bateria de diversos estudiants de Batxillerat. Una de les interpretacions més destacades va ser la versió de la cançó “Wings”.
Les nostres més sinceres felicitacions a tots ells, i els nostres millors desitjos per a un nou curs acadèmic que promet oferir molts reptes apassionants i, sens dubte, nous èxits per celebrar!