Els Jocs Escolars donen el tret de sortida amb el Cros Anual

Dissabte passat, més de trenta nens del BSB van participar en el primer acte esportiu dels “Jocs Escolars” al Parc de la Muntanyeta, a Castelldefels. Vam tenir participants des de Year 13 fins a Year 1 i, encara que alguns d’ells només tenien cinc anys, van arribar a córrer fins a 550 metres!
Va ser tot un orgull per als seus pares i mares, per a ells mateixos i per a l’escola, ja que es van esforçar al màxim i, en diverses ocasions, fins i tot van arribar a pujar al podi. Moltes gràcies a tots per participar-hi!
El programa Jocs Escolars consisteix en una sèrie de proves esportives que inclouen, entre d’altres, carreres, bàsquet, tennis de taula, escacs, natació, i voleibol. El programa promou les relacions entre escoles locals, la passió per l’esport, uns hàbits de vida saludable i un esperit esportiu i d’equip. The British School of Barcelona té una llarga tradició en la participació en els Jocs Escolars de Castelldefels, competint en diferents categories per edats. Des de l’any passat, els alumnes del campus BSB de Sitges també estan convidats a participar.
Els propers esdeveniments al calendari fins a les vacances de Nadal són:
• Dissabte 17 de novembre: Bàsquet per Y4 i Y5
• Divendres 23 i divendres 30 de novembre: Tornejos d’escacs de Y2 a Y13 (els nens hauran de competir els dos dies)
• Dissabte 24 de novembre: Torneig de bàsquet per Y6 i Y7
• Dissabte 1 de desembre: Mini Atletisme per Y2 i Y3
Esperem veure participant a tants alumnes com sigui possible. Si voleu registrar-vos a algun esdeveniment, podeu contactar amb el director d’Esport i EF, Jonny Cross, en jonathan.cross@bsb.edu.es.