El Projecte Solidari de Batxillerat a Ràdio Castelldefels

Gràcies als excel·lents resultats del projecte de recaptació de fons organitzat el mes passat per a la conscienciació sobre el càncer de mama, Ràdio Castelldefels va convidar a Olivia i Anna, alumnes de Year 12 de BSB Nexus, perquè expliquessin el seu projecte i els motius per portar- a terme.

Fes clic a l’enllaç inferior oa la imatge per escoltar el podcast complet amb l’entrevista:

Aquestes futures científiques de la salut ens expliquen com, gràcies a aquest projecte, han descobert la incidència del càncer de mama en homes, menys coneguda, i noves investigacions experimentals sobre tractaments no invasius per reemplaçar els tractaments tradicionals (com la quimioteràpia o la radiació) en un intent de reduir o eliminar els tumors cancerosos.

Bon treball!

Els beneficis (més de 2.000 euros) han estat donats a GEICAM, el grup acadèmic líder en la investigació clínica, epidemiològica i translacional del càncer de mama a Espanya.

Enllaç al podcast: ow.ly/MpE230mImB8

 

Enllaços relacionats:

BSB recapta 2.168 euros per a la Investigació del Càncer de Mama