Les experiències de veritat impliquen tots els sentits

Divendres passat, els alumnes de I7 van gaudir d’una visita educativa al lloc habitat més antic de Barcelona: la muntanya de Montjuïc.

Igual que Roma té els seus set turons, Barcelona s’estén entre Collserola i Montjuïc, i ambdues tenen la seva pròpia història i llocs d’interès.

Un d’aquests llocs de visita obligatòria és el MAC (Museu d’Arqueologia de Catalunya), que cobreix tots els períodes de la història fins a l’era moderna i compta amb artefactes que daten des de la prehistòria. Els alumnes van assistir a una visita guiada del museu sobre la prehistòria en la qual es van centrar en les restes humanes trobades i en la forma de vida en aquesta era. Així, el grup de Socials va poder demostrar els seus coneixements sobre la matèria, mentre que el grup de Cultura Espanyola va tenir l’oportunitat de practicar les seves habilitats de comprensió de la llengua.

A l’finalitzar-visita, els alumnes es van dirigir al Teatre Grec, on es van trobar amb l’estructura d’un teatre grec buit en el qual van poder passar una estona molt entretinguda. Més tard, es van desplaçar fins a l’Estadi Olímpic, on l’esperit olímpic de Barcelona ’92 els va captivar. Finalment, van poder gaudir de les vistes de la ciutat de Barcelona des del MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya) mentre celebraven també la petició de mà d’una parella al so romàntic d’una guitarra.

¡En conjunt, una fantàstica matí assolellat d’hivern!