La Fira d’Universitats de BSB acull 34 universitats de tot Espanya

El proper 30 de gener, al nou campus preuniversitari BSB Nexus

Per desè any consecutiu, The British School of Barcelona celebrarà el proper 30 de gener la seva Fira Anual d’Universitats Espanyoles en BSB Nexus, el nou campus preuniversitari que l’escolai té a Castelldefels.

La cita reunirà a 34 de les universitats més prestigioses d’Espanya amb l’objectiu de donar a conèixer als estudiants de Batxillerat i les seves famílies la seva oferta educativa, els requisits d’admissió i el procés de sol·licitud de plaça als diferents ensenyaments de grau.

La fira, que ja s’ha consolidat com una de les principals cites del calendari d’esdeveniments de l’escola, enguany ha ampliat l’horari a tot el dia gràcies a l’excel·lent resposta de les universitats convocades. La fira forma part del Programa d’Orientació Preuniversitaria de l’escola perquè els alumnes puguin prendre decisions fonamentades sobre el seu futur acadèmic. És una oportunitat única perquè pares i alumnes analitzin les opcions professionals un cop acabada la seva educació a l’escola.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és el primer Fòrum de Preguntes i Respostes amb antics alumnes de l’escola. Centrat en la temàtica: “Life at university after BSB: Discover what ‘s NEXT for you!” (La vida universitària després de BSB: Descobreix el que et depara el futur!)”, el fòrum comptarà amb la participació de diversos membres de l’associació d’exalumnes BSB Alumni que es va establir formalment el passat mes de juny. Els nostres BSB Alumni compartiran la seva experiència, així com consells i anècdotes amb els alumnes que actualment estan cursant batxillerat.

Les universitats i centres d’estudis superiors que han confirmat la seva assistència a la 10a Edició de la Fira Anual d’Universitats Espanyoles són: Blanquerna – Universitat Ramon Llull (URL), CETT – Universitat de Barcelona, ​​EAE Business School-Universitat Politènica de Catalunya, ESADE – Universitat Ramon Llull (URL), ESCP Europe Business School, Escola Europea de Disseny (IED), ESERP Business School, European University, Institut d’Empresa (IE), IQS – Universitat Ramon Llull (URL), La Salle (URL), Les Roches, The Ostelea Barcelona – Universitat de Lleida, Universitat de Navarra, Universitat Europea, Universitat Pompeu Fabra (UPF), HTSI Facultat de Turisme i Direcció hotelera – Universitat Ramon Llull-URL, Escola Universitària Salessians de Sarrià (EUSS) – Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Institute of the Arts Barcelona, ​​Escola Universitària de Disseny (ESDI) (URL), Universitat Internacional de Catalunya (UIC), Swiss Education Group (SEG), Hult International Business School, TBS Barcelona (Toulouse Business School), Harbour Space University, Universitat Abat Oliva – CEU, ESCI – UPF, Glion, UPC-Universitat Politècnica de Catalunya, IGEMA- centre d’estudis universitaris, BAU – Centre universitari de Disseny, ELISAVA – UPF Escola universitària de Disseny i Enginyeria, Vatel – Hotel and Tourism Business School Andorra and Institut Marangori – Milano School of Fashion.

Mrs Consol Fernández, Directora Tècnica de la Secció Espanyola de BSB, i coordinadora de l’esdeveniment, s’espera una elevada assistència a la fira “gràcies als excel·lents resultats del departament. El fet que el 100% dels estudiants que es presenten a la prova específica de la selectivitat en els últims anys superin l’examen i puguin accedir als estudis universitaris de la seva primera elecció, demostra l’excel·lent estat de salut d’aquesta opció d’estudis superiors entre el nostre alumnat. L’oferta universitària a Espanya és excel·lent i des de BSB promovem tot tipus d’accions d’assessoria que ajudin als nostres alumnes a prendre les decisions més adequades per al seu futur professional”.

La Fira d’Universitats Espanyoles és un dels components clau del programa d’assessoria preuniversitari de The British School of Barcelona, ​​juntament amb l’esdeveniment sobre carreres professionals “What Next Careers Event” (al febrer), la Fira Anual d’Universitats Britàniques i Europees (a l’abril), i les presentacions de ponents, universitats i centres d’estudis superiors convidats al llarg de tot l’any. La col·laboració dels antics alumnes en aquest procés de preparació suposa sens dubte un complement d’inestimable valor per a aquest programa.

 

Més informació: Fires d’Universitats BSB