BSB Alumni ens Visiten per Assessorar els nostres Estudiants

Dimecres passat i amb motiu de la X Fira d’Universitats Espanyoles a BSB Nexus, vam rebre la visita de deu antics alumnes de l’escola, els nostres BSB Alumni.

Flavia, Claudia, Ramon, Mireia, Judith i Elena van venir per ajudar les seves universitats a l’stand informatiu. Durant tot el matí van informar els alumnes de The British School of Barcelona sobre l’oferta de graus, i van compartir experiències i consells.

Lluís, Ainoa, Sole i Sara (a més de Flavia) van participar en el primer fòrum de Preguntes i Respostes amb els alumnes de Year 12. Aquesta novetat en el dia de la Fira va resultar ser un gran èxit, ja que els alumnes van tenir l’oportunitat de consultar els seus dubtes i interessos: com triar carrera i assignatures, què esperar de cara al futur, a més d’altres aspectes del dia a dia a la universitat.

Els antics alumnes de BSB (BSB Alumni) van explicar com de diferent és la vida de l’universitari i la importància de ser independents i organitzats, i de ser capaços de pensar de forma crítica i de prendre les pròpies decisions. Van recomanar als alumnes que aprofitessin al màxim els seus dos últims anys a l’escola i que es preparessin bé per al futur.

Mr Woodruf, coordinador de l’associació d’antics alumnes BSB Alumni, va ser l’encarregat de moderar la sessió i va posar èmfasi en la necessitat de treballar dur i de gaudir “d’aquesta etapa com la millor de les vostres vides i que recordareu amb nostàlgia en el futur.”

Esforç i diversió: els dos principals consells de la sessió. No podem estar-hi més d’acord!