Year 11 visita BSB Nexus com a preparació per a la seva experiència preuniversitària

El 13 de febrer, les famílies de Year 11 van tenir una oportunitat única per a descobrir junts totes les opcions que tenen els alumnes a l’hora de passar a BSB Nexus per a la seva educació preuniversitària: A Levels, Diploma de Batxillerat Internacional (IBDP), homologació espanyola, assessoria universitària personalitzada, programa troncal de desenvolupament social i personal, etc. Una autèntica experiència preuniversitària global per a estar preparat per al futur.

La Fira d’Optatives de Year 11, que ha estat completament renovada, va tenir molt d’èxit, amb més de cent assistents analitzant les seves opcions per als pròxims dos anys, especialment A Levels i IB.

La tarda va començar amb una presentació de Mr Petrie, Director de Secundària i Pre-University, on ser va referir a aquest procés de presa de decisions com un pas addicional en el viatge que els alumnes de Year 11 ja havien començat mitjançant assemblees, presentacions i fires d’universitats, exàmens de prova, tutories, etc. Mr Petrie va posar èmfasis en la importància d’explorar aquestes opcions i de triar una carrera amb temps i sense pressions, assegurant als alumnes que es podia fer canvis i fins i tot intercanviar assignatures més endavant. Fredrik, un dels BSB scholars que actualment està cursant Year 12, va tancar la sessió compartint alguns consells sobre la base de la seva pròpia experiència; un potent recurs de tutoria entre iguals per a ajudar els futurs alumnes de batxillerat a mantenir-se en el bon camí.

Després de la presentació, va haver-hi sessions informatives específiques de cada programa, impartides per Mr Musson (A Levels) i Mrs Kovac (IB Diploma). Així mateix, els alumnes van poder reunir-se amb els coordinadors de les assignatures per a conèixer els continguts del currículum de batxillerat.

També van estar convidades a assistir les famílies que buscaven una escola per als seus fills, podent analitzar i discutir els diferents programes disponibles i visitar les modernes instal·lacions del campus preuniversitari de BSB Nexus.

Encara que la fira estava programada per a durar dues hores, les reunions individuals i informals amb els coordinadors van durar fins i tot una hora més, donant a pares i alumnes una idea més clara del que cal esperar en aquesta etapa educativa. Les valoracions van ser majoritàriament positives, la qual cosa serveix com a prova de l’èxit de l’enfocament del programa d’assessorament de l’equip de BSB.