Y5-10 Gaudeixen d’un Entretingut Viatge a la Neu

La setmana passada res menys que 111 alumnes de Year 5 i Year 10 dels campus BSB Castelldefels i BSB Sitges van participar en el viatge a la Cerdanya que cada any organitzem en l’escola el mes de febrer.

Als alumnes els encanta! Prova d’això és que aquest any el nombre d’alumnes participants s’ha incrementat de forma espectacular respecte d’anys anteriors.

El viatge anual a la neu és una fita en el nostre calendari escolar de BSB, ja que ofereix una oportunitat única de conviure entre alumnes de diferents edats, aprendre els uns dels altres i estrènyer llaços entre la comunitat escolar. Els nens milloren les seves habilitats físiques en les pistes d’esquí al mateix temps que gaudeixen d’un temps fora de l’escola on enforteixen les seves relacions amb professors que tindran en el futur. Per als alumnes del campus BSB Sitges suposa, a més, una excel·lent ocasió de conèixer companys del campus en el qual estudiaran quan accedeixin a l’educació Secundària.

A més de les habituals activitats en la neu, els alumnes també van gaudir de les excel·lents instal·lacions de l’hotel, dels jocs i activitats organitzades pels professors al llarg dels cinc dies que va durar el viatge, i, per descomptat, del fantàstic paisatge d’aquesta zona privilegiada del Pirineu català, que ens va oferir unes condicions excel·lents per a la pràctica de l’esquí i per a gaudir de múltiples activitats a l’aire lliure.

Els professors acompanyants van valorar molt positivament el progrés realitzat pels alumnes, així com del comportament i actitud de tot el grup.

Pròxima parada: De colònies!