Dues alumnes de Year 13 presenten el poema visual La dona amb totes les possibilitats de l’ésser per a un concurs de la Universitat de Cambridge

bsb-nexus-cambridge-university-creative-video-contest

The British School of Barcelona ha tingut l’oportunitat de participar en una fantàstica iniciativa de la Facultat de Llengües Modernes i Medievals (Modern and Medieval Languages) de la Universitat de Cambridge.

Per primera vegada aquest any, la Facultat de MML ha organitzat un concurs creatiu i un altre acadèmic (Creative Talent Xou i Academic Work Contest) amb l’objectiu de promocionar la llengua catalana i la Filologia en general. Més de cinc-cents estudiants de escoles valencianes i catalanes s’han sumat a la proposta i actualment ja s’han publicat tots els projectes artístics dels joves concursants per a ser votats.

En representació de BSB, Clara i Anna, estudiants de Year 13 en BSB Nexus, han presentat al concurs creatiu un vídeo produït per elles mateixes: La dóna amb totes les possibilitats del ser.

La seva professora de Català, Ms Anna Martínez, explica el valor d’aquesta obra: “Cada obra d’art abasta certs misteris. Aquesta també, encara que he estat testimoni de com aquestes joves, que encara no han acabat la Secundària, s’organitzaven, s’animaven, prenien decisions i, sobretot, s’afermaven en la llibertat d’expressió i artística en un diàleg amb la Universitat de Cambridge. Des d’aquí, agraïm a aquesta institució el fet d’haver-nos donat veu en la nostra llengua i obert camins a la nostra capacitat creativa.”

Els clips de vídeo es poden visionar des de la pàgina web que Cambridge ha creat per a aquesta iniciativa. El vídeo de Clara i Anna és el número nou:

 

Veure vídeo: La dona amb totes les possibilitats del ser