Els alumnes de BSB i Cognita s’uneixen en la lluita contra la pobresa energètica

bsb-solarbuddy-lightup-learning-cognita-campaign

The British School of Barcelona i 50 escoles Cognita de tot el món van unir forces per a aportar el seu granet de sorra per a il·luminar el món divendres passat 29 de març.

El Dia Light Up Learning de Cognita va ser una campanya global dirigida a conscienciar sobre la pobresa i la contaminació de l’aire en diferents parts del món. Durant aquest esdeveniment global, els alumnes de BSB i altres escoles Cognita de tot el món van muntar fins a 2 500 llanternes solars renovables per a donar-les a nens que viuen en zones de pobresa energètica.

Durant el Dia Light Up Learning, els alumnes van organitzar un dia sense uniforme en tot l’escola per a recaptar fons i cobrir els costos de les bombetes SolarBuddy comprades per a l’ocasió. BSB va participar amb 140 bombetes i tots els alumnes i membres del personal de tots els campus es van vestir de blanc o groc per a il·luminar BSB per a aquesta ocasió.

Al llarg del dia, els alumnes van muntar llanternes SolarBuddy en classe i van participar en altres activitats STEM com a suport al seu aprenentatge sobre la pobresa energètica i per a conscienciar-los sobre les dificultats a les quals s’enfronta molta gent en el seu dia a dia en altres parts del món. Així mateix, van escriure cartes destinades a nens a Papua Nova Guinea que rebran les llanternes que han muntat.

Volem donar-li les gràcies a l’organitzadora de l’esdeveniment aquest any, Lisa Reid, bibliotecària en St. Andrews International School, Dusit. «Aquest és el segon any en què Cognita ha col·laborat amb SolarBuddy per a ajudar nens de tot el món afectats per la pobresa energètica. Junts, hem duplicat la quantitat de llanternes solars que recaptem en la nostra inauguració», va comentar Lisa sobre la iniciativa.

«Ha estat un dia increïble dedicat a estalviar energia i salvar vides, amb una recaptació innovadora!», va dir Emma Overton, Directora de Early Years i Primària en BSB Castelldefels. «Ens hem unit a altres escoles Cognita de tot el món per a la iniciativa Light Up Learning de SolarBuddy i hem recaptat una gran quantitat de diners vestint roba brillant per a aquest dia.»

En resum, el projecte Light Up Learning va ser un esdeveniment memorable que va promoure la col·laboració, l’entesa entre cultures, l’activitat científica i el respecte pel medi ambient.

 

Sobre SolarBuddy

SolarBuddy és una organització benèfica registrada dedicada a l’educació i a apoderar a les generacions futures a canviar la vida dels nens que sofreixen la pobresa energètica. Per a això, fa ús de la seva educació innovadora i programes de compromís empresarial. Trobaràs més informació sobre el projecte SolarBuddy en el següent vídeo:

Enllaços relacionats:

Cognita students worldwide tackle energy poverty