La Carrera Solidària de BSB Recapta més de 2.750 euros

La Carrera Solidària d’aquest any organitzada per la millor de les escoles internacionals de Barcelona, el BSB, en el Canal Olímpic ha estat un èxit rotund, recaptant més de 2.750 € destinats a l’educació de nens orfes en Malayaka House, a Uganda.

L’esdeveniment va reunir 200 pares i alumnes que van tenir l’oportunitat de córrer o caminar pel circuit de tres quilòmetres que envolta el canal tantes vegades com volguessin, així com participar en activitats de zumba, cerca del tresor, maquillatge de cares i treballs manuals, en una assolellada demà de dissabte. En els estands organitzats pels alumnes, els participants també van poder comprar bescuits i productes artesanals de Malayaka House.

Aquest dimarts va tenir lloc una sessió de reflexió en BSB Nexus en la qual els membres del Comitè de CAS (CAS Committee) de Year 12 i pares voluntaris de Malayaka House van analitzar l’organització de l’esdeveniment. En una xerrada sincera i oberta, van identificar i van celebrar els punts positius, i van presentar idees per a continuar millorant aquest esdeveniment solidari de BSB. Tots els membres del Comitè van contribuir amb les seves pròpies opinions per a acabar definint un pla d’acció per a l’edició de l’any que ve, així com per als pròxims esdeveniments que tindran lloc al llarg del tercer trimestre.

Aquest any les activitats i projectes solidaris organitzats pels alumnes de CAS han recaptat al voltant de 3.700 euros, una suma que permetrà finançar un any d’escolarització de quatre nens orfes de Malayaka House.

En paraules de Mrs Kovac, Coordinadora d’IBDP i CAS: “Hem de celebrar tots els èxits del Comitè de CAS, ja que treballen molt dur per a ajudar altres nens, tant aquí com a Uganda. Formar part del Comitè de CAS ofereix moltes oportunitats per a posar en pràctica (i perfeccionar) les habilitats d’organització, negociació i comunicació. Els alumnes aprenen a descobrir com és el món real i obtenen una experiència molt valuosa per a la seva vida futura.”

El Comitè de CAS forma part de CAS (Community, Activity, Service), un component comú del currículum preuniversitari de BSB Nexus.

 

Sobre Malayaka House

Malayaka House España és una organització humanitària i de cooperació al desenvolupament internacional, sense ànim de lucre, que treballa per a garantir els drets dels nens ugandesos i oferir-los una vida millor.

Per a més informació, podeu visitar: Malayaka House España

 

 

Enllaços relacionats:

Polseres d’Amistat (Friendship Bracelets)

#friendsofmalayaka

El BSB Celebra Cerimònia de Lliurament de Fons Solidaris a Malayaka House

BSB Nexus, Campus Preuniversitari

BSB Educació Preuniversitaria