La Fira d’Estiu Internacional BSB recapta 2.100 euros

El dissabte 18 de maig, en The British School of Barcelona passem un fantàstic matí amb festivitats de tot el món. Va ser meravellós poder reunir-se amb pares, alumnes i personal de tots els campus en la Fira d’Estiu Benèfica BSB.

La temàtica Internacional d’aquest any va resultar en una explosió de colors, sabors i tradicions al pati del Campus de Castelldefels. Una vegada més, va ser una mostra extraordinària de treball en equip i compromís per part de la comunitat, amb famílies i personal encarregant-se de taules amb deliciós menjar de diferents països, activitats, jocs i música. En total, una varietat d’activitats increïbles de les quals van gaudir tant nens com adults.

L’esdeveniment va recaptar 2.000 euros per a Malayaka House a Uganda i 100 euros per a Indigo Life.

 

Gràcies!

Gràcies a tots els que vau ajudar i vau donar suport a la fira d’estiu: pares, alumnes i personal per igual.

Gràcies també als alumnes de Year 12 CAS, que van ajudar en l’esdeveniment en aquest moment del curs tan crucial per a ells.

Finalment, vull agrair a les següents companyies la seva generositat aportant premis per a la rifa:

  • Casa Paloma
  • Chez Coco
  • Lacuna Jewellery
  • Mish Photography
  • Wanderlust Events
  • Canal Olympic
  • Iguana Chiringuito
  • The Wellness Guide