Inspirador viatge d’Alemany i Història a Berlín

El dissabte 27 d’abril, 39 alumnes de Year 10 més 4 membres del personal van partir cap a Berlín per a gaudir d’un viatge conjunt de les assignatures d’Alemany i Història. Miss Rebecca Klys ens explica com va ser aquesta fantàstica i enriquidora experiència:

“Després de passar per l’hotel, passegem a peu al costat del riu Spree fins al pont d’Oberbaum (un antic lloc de control), passant per alguns murals impressionants fins a arribar al Monument als Soldats Soviètics al Parc de Treptow. Durant els següents dies visitem diversos museus i monuments, com el Reichstag, la Porta de Brandenburg i la Torre de Telecomunicacions en Alexanderplatz. Així mateix, vam poder gaudir d’una visita guiada al Museu Jueu i un tour informatiu amb bici enfocat al Muro de Berlín i la seva història.

Dos dels membres del personal havien viscut a Berlín durant alguns anys, així que vam poder portar als alumnes per la ciutat a peu i en l’U-Bahn, el metre de la ciutat. També els vam poder atorgar una experiència més autèntica de la ciutat, portant-los a esmorzar a llocs increïbles. Alguns alumnes van aprofitar l’oportunitat per a practicar el seu alemany mentre uns altres compartien les seves impressions sobre l’atmosfera tranquil·la de la ciutat i van degustar la seva famosa gastronomia, com el Döner, el Falafel im Brot, la Fritz-Kola i el Club-Mate, encara que no van ser del grat de tots.

En definitiva, el viatge va ser tot un èxit i esperem que hagi servit d’inspiració per als alumnes d’Alemany i Història, ara que s’acosten els seus exàmens GCSE.”